Anotace: Někdy je těžké psát, když jste spokojení... tak jedna malá z vděčnosti :)
vždycky je těžké psát když jsme šťastní a spokojeni - já už mám nepsavý období hodně dlouho - a taky bych někdy ráda vyjádřila trochu vděčnosti ale sakra jak na to?!
tobě se to povedlo :o)
07.04.2012 20:20:39 | hanele m.
Asi to chce správnou náladu :) Děkuju za komentář, mně připadá trochu moc obyčejná, ale co nadělám :)
07.04.2012 20:30:51 | prostějanek