Anotace: ...
Oči máš zavřený... přemýšlíš
o čem pak asi sníš?
Olásce? O víře? O štěstí?
To ne! Láska tě bolí, víra klame
a štěstí to tě míjí.
Láska je jen oblak,
který se časem rozplyne
Víra je jen víno,
které se za čas dopije
A štěstí je jen dobrá karta,
která tě brzy opustí