Na křídlech smrti
Tiché vločky ve větru,
tančí chladný tanec svůj,
smutek je mým přítelem,
kol sebe vidím odraz tvůj.
Roztříštěné zrcadlo
a ukradené štěstí,
nemohu vrátit minulost,
život dal mi ránu pěstí.
Střepy lásky na zemi,
to je vše co zbylo,
slz proud nikdy nezastavím,
příliš se to vrylo.
V srdci bolest,
v očích slzy,
v duši zmatek,
zemřu brzy.
Do stínů se propadám,
zvoní osamělý zvon,
cítím blízký konec,
tím bude můj skon.
Komentáře (2)
Komentujících (2)