dvě jedné

dvě jedné

Anotace: dvě v jedné

Mít tě tak tady,hýčkal bych tě
hladil bych tvojí tvář
česal ti vlasy,líbal ouška
lechtal než půjdeš spát

na záda psal bych něžná slůvka
do důlku v pase políbení dal
nechal se unášet tvojí touhou
celou tě k rozednění hřál

popsal bych slovy krásu co vidím
vypil bych z představy do dna číš
pak bych se vydal po tvém těle
po křivkách lásky,stále níž

chtěl bych tě za ruku vzít
jen za konečky prstů
nemyslet na to kdo se dívá
a radovat se že se stmívá

chtěl bych tě pohladit po tváři
a doufat že se rozzáří
chtěl bych tě obejmout
políbit na krk
vůni tvých vlasů sát
chtěl bych se přitulit
držet a nepustit
za svitu hvězd si spát
Autor poeta, 10.04.2012
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: annie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mít Tě tak...hezké dílko k pomazlení...

12.04.2012 13:39:23 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí