Co čas nespravil
Anotace: tak trochu v nostalgii a jednou nohou v krachu
otevřeli jsme oči do dnešního rána
/tak velmi mnoho dní jsme zaspali/
a mé rozestlané touhy
zívou a čepíří se
kradou mi klid a tvé místo pod žebrama
jsme oslněni tmou
/já trochu víc než ty/
míjíme se
v poslušném rytmu každičkého dne
než uhasne víra
než ticho se promění ve věty
.
.
.
já k tobě zády
ty ke mě celým srdcem
a přece oba stejně nevinní
Přečteno 579x
Tipy 4
Poslední tipující: josuatree, maliska, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)