Na konci internetu
Bez zeleného uzávěru
víno pít
a s trochou ironie nadhodit,
že bude konec světa.
S vodkou v ruce
přijít na nevěru
a ta jedna věta
'mám Tě rád'?
/Tu zahodit?/
A omluvit se tiše
do kamery na gestapu
s nehraným citem
a nebo bez make-upu
za svou vinu
co zahnat se snažím
pomocí chlastu
a nebo aspirinu?
Možná nakonec Ti
po vínu v plastu
napíšu tu kýženou větu
'Mám Tě rád'.
To však jen pomocí internetu.
Tak promiň,
že Tě nejspíš
nedokážu milovat.
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, její alter ego
Komentáře (3)
Komentujících (3)