Anotace: ---
Jsem jen jednou z mnoha,
co křičí k hvězdám prosbu,
A cítím jak na mě padá obloha,
dokážu vstát znovu?
Je těžké postavit se znova,
když ztratila jsem všechnu sílu,
A cítím jak se mi podlamují kolena,
i když slzy mám z kamenů
Přes kamennou tvář jsem živá,
jen sama nedokáži snést tu tíhu,
A cítím jak minulost je tíživá,
když nemám odvahu
S tebou odešla i odvaha,
spřádat vlákna vlastního osudu,
A cítím jak pode mnou mizí podlaha,
neznám konec tohohle příběhu
Pohádky, co jsem si vysnila,
s princem jak z dívčího snu,
A cítím že byla to jen falešná představa,
co se rozplynula v dnešním dnu
Jsem jen další z mnoha,
co hledá ve hvězdách záchranu,
A cítím jak jsem uvnitř prázdná,
opět padám ke dnu