Počasí nevadí
Anotace: Nedají se odradit.
Za každého počasí,
láska v srdci vyraší.
Při dešti či sluníčku,
Milan svádí Janičku.
Janička se uculí,
pak se k němu přitulí.
Nečekejte neplechu,
já to znám je z doslechu.
Za čas oba potvrdí,
na dvojčata jsme hrdí.
Mladý tatík Milánek,
pyšně vozí kočárek.
Přečteno 425x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, V.N.Losinský, annie, Jeněcovevzduchukrásného, Kropydlína Škopounová, střelkyně1
Komentáře (3)
Komentujících (3)