nebyl to sen
stříbrná se line záře
při večeru jarním
zaboř svou tvář do polštáře
a utíkej za ním.
Jen teď a tady
s ním být smíš
jen teď a tady
když sladce sníš
Myšlenka se mění v sen
a sen zase v myšlenku
chyť jí než zdrhne ven..
koho?tu malou vteřinku
Vteřinku lehkosti bytí
vteřinku společného žití
vteřinku krásného rána
kdy voní jen on a káva
Au,něco mě kouslo do palce
kdo to na mě útočí
vidím malé zoufalce
co mi hledí do očí
hledají svou mámu
tu flekato-bílou
co jim nechce poránu
pustit bílou žilou
Pomalu se rozhlížím
v překvapení zůstávám
do hnědých očí pohlížím
a už zase nevstávám
Nebyl to sen...
Komentáře (1)
Komentujících (1)