To máme společné
Anotace: cítím se prostě nějak moc sama...
Ranní slunce,co pomalu od hor vychází
a lehký vítr,co naše vlasy rozhází.
A taky déšť,spustily ho černé mraky,
a klenbu duhy,ta společná je taky.
Když se pak setmí a měsíc záhy tu je,
oblohou s hvězdami společně si pluje.
To máme společné,a já bych si tak přála,
aby má láska a Tvá láska společnou se stala.
Komentáře (2)
Komentujících (2)