Překročit Rubicon
Anotace: Proč je tak těžké se rozhodnout?
Miláčku. Já, anebo on?
Tak překroč už ten Rubicon.
Vpletu ti slunce do vlasů,
zulíbám tvoje tváře.
Tvé nohy sametem podložím.
Zapomeň na toho lháře.
Miláčku. Já, anebo on?
Tak překroč už ten Rubicon.
Měsíčním jasem tě postříbřím,
do světa půjdeme spolu.
Vystoupáš až k nebes výšinám.
On tě jen stahuje dolů.
Miláčku. Já, anebo on?
Tak překroč už ten Rubicon.
Větrem ti budu písně hrát.
Pilát si ruce myje.
Slzy v tvých očích vysuším.
On jen z tvé lásky tyje.
Miláčku. Já, anebo on?
Tak překroč už ten Rubicon.
Přečteno 503x
Tipy 9
Poslední tipující: Radhuza, CORONATION, Tanecnice
Komentáře (2)
Komentujících (2)