Drama
Jak žít sám?
Jak žít s tebou?
Oči pálí,
ruce zebou.
Jak žít s tebou?
Jak žít sama?
Dva herci,
jedno drama.
Třinácté dějství,
opona spadne.
Potlesk se nekoná.
Kytice vadne.
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, Kropydlína Škopounová
Komentáře (2)
Komentujících (2)