Anotace: Věnovaná jednomu bláznivýmu xxxxxxxx, je jen pro něho a já jsem chtěla, aby se mi konečně po nějaké době hezky spalo bez pocitu viny
Je to fakt pěkné, nemyslím to jako po stránce slohové-to samozřejmě taky, ale když jsem si to přečetl počtvrté tak jsem se začal zamýšlet nad každým řádkem zvlášť a má to do sebe takovou tu utajenou pravdu, která není ani vyjádřena přímo těmi slovy, které byly použity. Jednoduše řečeno si do toho pronikla hodně do hloubky, byť si to nemusíš plně uvědomovat-na druhou stranu, ty asi podle toho jak jsem se díval na tvůj profil, na druhou stranu nechci upřednostit kvantitu před kvalitou, každopádně super básnička.
08.01.2007 22:30:00 | Nomad