Odevzdání se..
Anotace: NA nic jiného už nemám sílu:-(
Vzdávám se všem pochybnostem
sůl přidám z očí do moře
plamen vášně dohořel
Vzdávám se všech "on"
že vzdávám se moc brzy?
Ty jsi ten poslední, koho to mrzí...
Vzdávám se toho nejvyššího - naděje
nic nemá smysl, není důvod, nejde snít
a Ty jenom: "Nech to být!!"
Komentáře (2)
Komentujících (2)