V nitkách tetelí se vzduch
nad pšenicí
voní těsně před skosením
v nebi je modro
Vincentův oblak
koncentrace bělocitu
nikdy nezaprší
kouzlo zeměsvitu
Tak potkávám Tě
LÁSKO
mhouřím oči
máš PODOBU
bez obrysu
nevím zda se mi zdává
ten oka klam
sluneční polední zrada
Ošatku plnou vlčích máků
předloktím zakrývám si čelo
vyhlížím déšť
modré chrpy
bouřlivé noční blesků....svody
u božích muk
vzájemným doladěním tichočar
..zaléváme zvony
jeeej, konečne zas po dlhšej dobe niekto nový poputuje do obľúbených autorov:-) tak tam vitaj :-)
05.07.2012 23:22:22 | gallatea
Krásně napsáno, naskočily mi před očima Vincentovy barvy a vůně pšenice:-).Už jsem tipoval,podruhé bohužel nemůžu a je mi to líto
20.05.2012 22:44:00 | kočkopes