Jsi moje...
Anotace: Jsi poklad Jsi včela, co mi uletěla Jsi mé nic i všechno, co jsem chtěla Jsi cizí...
Jsi poklad
Jsi včela, co mi uletěla
Jsi mé nic
i všechno, co jsem chtěla
Jsi cizí realita
Jsi moje snění
I když jen dýcháš,
vše okolo se mění
Jsi má odvaha
Jsi mé bojím se
Vzácný páv v náručí
i vrabec na římse
Jsi moje létání
Jsi i má zemská tíž
Jsi celý jenom můj,
přesto mi nepatříš
Jsi věrný průvodce
i slepec o holi
Jsi ten, kdo zakáže
i ten, co dovolí
Jsi ten,kdo uvíznul
Jsi lovec bez sítí
Jsi jáma beze dna
i ten, co zachytí
Jsi moje prozření
Jsi velké nevidím
Jsi hodné přeju ti
Jsi i zlé závidím
Jsi moje miluji
Jsi i mé bolí to
Jsi velké Slibuji
a větší Není to
Přečteno 582x
Tipy 2
Poslední tipující: Alain, tato22
Komentáře (0)