Topím se a jdu stále níž,
sám v sobě tonu...
čekám stébla trávy,
která nejsou a já rozpusítm se
jak cukr v šálku kávy.
Sám sebe rozežírám,
sám sebe ničím,
sám sebe trápím
a sám sebe i ztratím.
Vím to, nemůžu si pomoct,
sám však nezvládnu to.
Na povrch silák,
uvnitř slabý, co čeká záchranu
ale ta mě z dálky zdraví.
Podej mi prosím to stéblo,
vytáhni mě ven,
já se v sobě neutopím
..a zbyde společný sen.
Pak zůstaň se mnou,
nebo odejdi a nech mě být.
Snad na břehu sebe probudím se
a začnu znovu snít.