Zlomená labuť

Zlomená labuť

Anotace: 2011-Výkřiky

Ledová královno,
pojď se mnou spát,
dýchni mi za ucho,
pohlaď mě na šíji,
dělej to stále, znova,
zas a zas.

Chci s Tebou snít,
daleko, daleko, jít.
Kde nenajde nás nikdo,
nedostihne nic.

Uniknem tvrdé konspiraci času,
uniknem tomu spiknutí.

V nekonečném tichu dálek,
mezi milionem galaxií,
planet a hvězd,
jsme podrobeni konfrontaci,
po tvářich stéká stesk
a hvězdný prach
třpytí se ve vlasech.

Labutí krk,
bílý, něžný, tak jemný
a zlomený.
Všechno je nesnesitelně,
smutně krásný
a ztracený.
Autor Lucie Tee, 26.04.2012
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Alain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel