Anotace: Každé jeho slovo dělá ze mě milionáře I když někdy stírám slzy ze své tváře...
Každé jeho slovo dělá ze mě milionáře
I když někdy stírám slzy ze své tváře
Doufám že z nich budou perly
A ty pak rozdám všem těm chudým
Jednu nechám pro něho
Snad pochopí že miluju ho..