Anotace: ..je láska křehká
Pri potoku v lese keď som sa chcel napiť prepadla na láska mohla ma aj zabiť Jedna vec je istá videl som ju zblízka krištá+ovo čistá šťastný kto ju získa
23.01.2007 18:42:00 | Luboško
Přeji ti, ty blízká i daleká, ať tvá amfora vždycky přetéká...
10.01.2007 08:27:00 | Daniel S.
No bodejť by nebyla! Prázdnou přece můžeš klidně upustit,ne?
09.01.2007 09:01:00 | Branwen1
amfora? Je plná?
09.01.2007 08:59:00 | Jarky
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?