Šeptaná
Myslíš,
že někdy pochopíš
jak šepot tiše plete ze slov mříž?
Mlžíš.
To tím spíš,
že oheň rozšiřuje v srdci skrýš...
Myslíš,
že někdy uvěříš,
že stačí jedno slovo - a pak smíš?
Přečteno 492x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Barci, tato22, Písnička...
Komentáře (1)
Komentujících (1)