My names

My names

Anotace: ... may be for you, James ...

Is-mael, MÉ-dítě moře, sroste s trámem.
Mar-ie ti ukazuje cestu, jsi tvrdý K-ámen.
Perleťová kapka kapká a zdobí tvou hruď.
I černá, černou jeřabinou světu buď.

Pak se SIÓNSKÁ BRÁNA otevře
a ta, ten, jemuž srdce vře,
vejde bezhlavý do ní.
BUDE to přesně vloni.

Čas pádí dopředu i zpět,
z vody je sůl a taky led,
co´s dnešní noci viděl, k tomu leť!
BŮH, KRISTUS, PROROK MOHAMED JSOU TEĎ.
Autor Inge, 01.05.2012
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí