Májová..♥
*********
A je tu máj,ten lásky čas
pod rozkvetlou třešní políbení?
Ten samotný jen vzdychne,zas?
A najde si na lavičce posezení.
Letos už odkvetly si třešně
tak se ti milí pod šeříkem líbali
to se nelíbilo jedné slečně
na jiné lavičce se tedy posadí.
A tak samotný s tou slečnou
našli si lavičku,teď společnou
schůzky tam tráví každý den
a políbí se klidně i pod deštníkem.
…