To každá zná...
Anotace: ... a ví, jak to pak bolí...
Cítíš to na rtech
Jak líbal Tě divoce
Cítíš však v kostech
Že naposled to bylo
Jsi jako zmámená
Máš z toho Vánoce
Pohádka končí
Cosi Tě probudilo...
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)