Holce nějak stejný
Dnes se mi zdálo,že jsi pornohvězda
a to stačilo by na nekonečnou depresi.
Snad jaro vyléčí to, spíš se ale nezdá.
Zarudlé jsou oči mé a dlaň se v pěsti svírá.
A ty se někde pelešíš, radosti jsi plna!
To jediné mne zachrání,
že se dneska zbliji.
Do rybníku na karásky,
do kytiček na bělásky,
mezi lidi na Jindrásky.
Komentáře (0)