Anotace: Čtvrteční odpoledne, kolem mne spousta nového oblečení a prázdný byt
Sbírka: Variace
Než pochopíš
můžeš se
dostat
do situace
kdy už na tvém slově
nebude záležet
Až na to přijde
nebudeš
vědět
kam s tím
Chceš se toho dožít?
No
představa
je to dost
otřesná
nemyslíš?
Podle mě
je jedno
co cítíš
pokud je to
tvoje
Když se nad tím
zamyslíš
vlastně už dávno
nevíš
kde je lžím konec
a kde začátek
Trochu
mě to unavuje
víš?
Nečekám
zázraky
ale ani lhostejnost
Chci prostě
abys šel
a šel hodně daleko
Přes hory, přes doly
Jak chceš
Na tom nezáleží
Hlavně
aby zmizel ten pocit
že dokud budeš blízko
já nemůžu žít
a dokud budu vidět
nemůžeš odejít
aniž bych to věděla
Smůla co?
No já vím
Nedá se nic dělat
Svítá