1.Máj tak trochu jinak
Anotace: Lásky čas je 1.Máj a já ho opět trávím sám. Proč nejsi při mém boku když slza...
Lásky čas je 1.Máj
a já ho opět trávím sám.
Proč nejsi při mém boku
když slza rodí se mi v oku.
Jsi má první myšlenka každého rána
i má poslední celého dne
když zamiloval jsem se do tebe
byla to obrovské rána,
která musela jít slyšet do nebe.
Naše procházky vždy byli skvělé
bylo mi krásně, a co tobě ?
Pak jednou večer ve tvém pokoji
ruka v ruce, mysli jasné
celou noc jsme se jen líbali.
a kde se stala chyba ptám se,
proč příběh nepokračuje ?
Asi nám to není přáno
vstávat spolu každé ráno
a usínat si v náručí
-osud nám jen poroučí !!
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Jean89
Komentáře (2)
Komentujících (2)