jahodová
Anotace: Pralinková náplň
kdy tě zas potkám jahodová krásko
kdy šeřík těla nám obklopí.
zas chvíle krátká bude nám věčností. a srdce bolest svou pochopí.
pak si tě sklidím do pusy dám.
a sladkost tvou si vychutnám.
a vzpomenu jak krásně si se smála. a snad jen pro mě na slunci si zrála.
a ikdyž vím,že čas nám nepomáhá
tisíce očí hledí k nám
na stejnou stezku znova bych vkročil
..ted tu však nejsi,vzpomínam
vysněná krásko v jahodovém hávu.
nemám tě,toužím na jazyk dát
asi bych neměl,přesto tě hledám
chtěl bych tě líbat,něžně sát
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)