já to prostě nechápu a je mi z toho opravdu smutno to jsem opravdu jediný komu se ta básnička líbí ? Nebo jsem přehlíd varovnou ceduli, že nechceš žádný tip ?
10.07.2018 22:15:21 | klaun
... děkuji ti klaune za tvá pěkná slova ...
... dříve to tu bylo trochu jiné ...
... kdosi tu hodně škodil ... to je jiná pohádka ...
... a tak se admin rozhodl smazat všechny body ...
... proto u mých starých děl žádné nejsou ...
... komentíky píše málo kdo tady ...
... jak jsi tuhle báseňku našel ? ...
11.07.2018 01:17:31 | Marcella