... už jsem zpátky... drahá... ani to nebolelo... jen mi tam dala vložku...
11.01.2007 11:09:00 | JardaCH
dáváš mi úsměv svůj,
rád já jej přijímám,
i v časech nehezkých,
svůj k tvému přidám.
09.01.2007 21:53:00 | černočerný
Jsou takové chvíle ... kdy bych si přál ....
.... aby moje štětinatá hlava ... a na tváři pět dní neholené strnisko ...
se změnila na hlavičku odkvetlé pampelišky .... a její ochmýřené chomáčky
mazlivě vnikly do všech tajných skrýší ... které pro mě schovává ... ta co mám rád ...
09.01.2007 18:27:00 | HarryHH
Ten název na mě působí rušivě...nesedne mi k té básni... ale básnička je vyvedená :-)
09.01.2007 12:37:00 | no
...a zase ta Lucie...
...a zase ta Marcelka...
...a zase ty obrazy...
Jdu do podzemí(skladu).
09.01.2007 12:35:00 | smudlinek