~~~~~
Lístky kopretiny
~~~
Trhám lístky kopretin,
má mě rád?Copak já vím?
Ty lístky za to nemohou
že včera šel za druhou.
Vždyť já mu svoje srdce dala
a od něho tak málo brala,
já už vím co udělám,
za dveře mu kufr dám.
Ať si buší,ať si zvoní
když mu srdce tluče pro ni.
Já neotevřu,jasná věc,
nejsem žádný pitomec,
pak jdu od těch dveří dál
aby se mi nevysmál.
Potom zmizel,kufr taky,
mně je to fuk.Jemu taky?
Kouknu z okna a co vidím?
Složil z růží
já se stydím,tak mi promiň.
Mám odpustit mu jeho úlet?
S nevěrníkem život sdílet?
Jako vtípek bych to brala,
ale domů?Nepozvala.
~~~ ~~~
…♥...