Anotace: ..................
Znám ten pocit také, i když je to již třicet let staré. Věř, že čas vše vyléčí. Mě to trvalo půl až jeden rok a byl jsem opět Šťastný, ST.
10.05.2012 13:55:16 | Jeněcovevzduchukrásného
Z tvé básně je cítit upřímnost a to se mi líbí. Vím jak ti je, ten pocit zná bohužel každý, kdo se v lásce zklamal.( Zklamal ten, kdo měl rád, zapomněl své sbohem dát)..Krásná ST:-)
09.05.2012 18:28:23 | Lady_Mucik01