Už zase
Zarýváš nehty do mých snů
A znova
Snažíš se utéct z mého srdce
V Tvém hlase
Je cítit hořkost dnešních dnů
Tvá slova
Děsí mě, chutnají tak trpce
Ještě není pozdě, vzít to zpátky
Zadními vrátky
Do pohádky
Kde jsi byl mým princem, já Tvou princeznou
Napravím to, pokud smím
Jsi mým vším,
Jsi ke štěstí PIN
Miluj mě a naši Lásku nám nevezmou…