Děkuji
Anotace: Pro člověka díky, kterému dostal můj život smysl :-)
DĚKUJI
Děkuji Ti za všechny společné chvíle,
za to, žes pomohl mi překonat samoty míle.
Tvé objetí a hřejivé doteky,
přeji si s Tebou být až na věky.
Povedlo se Ti do srdce mého proniknout,
to krásné mezi námi nechci nechat nikdy zaniknout.
Okamžiky s Tebou jsou jako kouzlo,
než poznala jsem Tě bylo ze mě prázdné pouzdro.
Díky Tobě dokáži znovu něco cítit,
jsi pro mě slunce jež v chladném dni začne svítit.
Jsi pro mě sen splněný,
Miluji Tě a na tom se nic nezmění.
Přečteno 615x
Tipy 3
Poslední tipující: KoX, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)