Dnes byla to náhoda
vyzdobena lidskostí
složitá na posvátných místech
jednoduchá na oko
dívala se na pocestné
na mistry řemeslníky
na mě …..
a slunce bylo tajemné
jako by se bálo
mých myšlenek
…………………………………………….
tak jako já se bojím duhy ve tvých očí