Anotace: Nebe mám zas o kousek blíž, když do deky schoulená v koutě spíš, tmu protíná kotouč světla z majáků a sílu má jak souhra kroků vojáků
Někdy s Tebou bloudím
V sítích nočních měst
Co smutně utkaná jsou
Z deště a z prachu cest
Tam nekonečný bývá
Ten prostor mezi námi
A prázdnota dlouze zívá
Bez předstírání a lhaní
Chci, ať láska v nás
Všechno zlé na popel spálí
Chci, ať soumrak slábne
A přejde znovu ve svítání
Nebe mám zas o kousek blíž
Když do deky schoulená, v koutě spíš
Tmu protíná kotouč světla z majáků
A sílu má jak souhra kroku vojáků
Důvod mám třeba ohněm za tebou jít
Tu noc, kdy bloudíme v sítích
A znovu naše pohledy spočinou
V jednom bodě napořád, s každou vteřinou
Chci, ať láska v nás
Všechno zlé na popel spálí
Chci, at´soumrak slábne
A přejde znovu ve svítání