Anotace: Vlnobití našich těl, neznám víc, co ctít bych měl, rozmazané do všech stran, ztrácím sílu ostrých hran.
Vlnobití
Našich těl
Neznám víc, co ctít bych měl
Rozmazané do všech stran
Ztrácím sílu ostrých hran
Vlnobití
Našich těl
Takhle jsem to vždycky chtěl
Vlnobití, to vlnobití, když blesk do nás sjel
Vím, že není úniku
Když vláčně ospalé jsou
Kroky po dně moří
Vím, že těžko procitnu
Když tajemně krásné jsou
Zrnka hvězd, co hoří
Tají dál
Dál tají
Všechny svíce voskové
A Reálné jsou
Jsou ty naše řeči bláhové
Jako ve sladkém mámení
V otěžích lásky dál jsme tažení
Vlnobití
Našich těl
V němém transu, dál s tu s tebou jsem
(Inspirováno skladbou Stopy od Petra Muka)