Prvotina 9
Anotace: Láska má podoby rôzne
Stonáš mi do uška,
Jaj, aká vlhká je tvoja šuška,
aká krásna je tvoja tvár,
za toto všetko môže jar!
Prebudili sa nám city,
A zmysly reagujú aj na malý podnet.
Pohyby tela, a tá túžba v nás,
Len teľa nevidí, nad tebou jas.
V tejto chvíli, mi je život - milí.
Komentáře (0)