Princezny
Anotace: Udělejte si představu....
Možná že si jenom lžou?
Hledají, možná nenajdou?
Pak jednou větou obejmou
a diví se cizím mámením.
Hledám
s nimi cestu ze dveří
ze vzpomínek do věží.
Nedám je hvězdám
cestám.
Jdou dál, stále dál životem za odměnu
jsem pro ně šašek nebo král?
Neonu tvář prosí o odpoštění
maj těla ukradený,
těla bez ceny.
Komentáře (0)