Něco, co se neříká snadno
Má duše pomalu číší chlad,
a tvé dlaně už jej neutiší.
Skoro jako bych umřela,
ale ty mně neuslyšíš.
Neuvidíš jak ze mě odchází světlo.
Neuslyšíš mé srdce tiše
a nehlasně být.
Zabil jsi mou lásku k tobě
a možná i víc.
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)