Nalomení
Anotace: ***pocit konce***
...
Po dnešku,co slyšela jsem od svého protějšku,
vidím, že nic není na zevnějšku,
že co je třeba, bylo odhaleno,
tím leccos ve mně nalomeno.
Cítím brzké ukončení vztahu,
a taky poučení z chyb,
co dovedly mě k varu.
Vyřčená slova dají se ještě odpustit,
o to však horší je uchovat si ryzí cit,
víru ve zlepšení s vidinou krásných dnů,
ta už mě opouští, je třeba odprostit se,
nasednout na vlak, na chvíli zajet do pouští,
kde budu jen tak sedět a smutek se sám rozpouští.
...
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)