Akrobat
Svlékáš mě do nahoty
a pak mě vystavíš
na pranýř
Vše se zamlžilo
a vítr mě unáší
ke skaliskům
k vzteku
už nekvetu.
Kvetu?
Nesu nás dva(na laně jak akrobat)
nevím přesně kde mám stát
dalšík krok a pak jen pád
Promiloval jsem s tebou 7 let
lahve kořalek a dým s cigaret
z pavučiny sny jsou-zaprášené
myslíš že jsme stejní tvrdím že ne
Svlékáš mě do nahoty
krysími zuby
rvu se ven
z tebe ven
.
Komentáře (1)
Komentujících (1)