Kratka
Anotace: jedna kratka jednomu, koho mam rada
Broučku, zdá se mi o tobě celou nocku,
možná ve mně vidíš bílou kočku
hned jsem se do Tebe zamilovala
možná chvílemi se i na Tebe vztekala
nevíš, jak moc pro mě znamenáš
mám ráda, když se na mě usmíváš
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Doradan
Komentáře (0)