láska je hudba a hudba láska
Anotace: chudý je ten, kdo neumí tvořit svůj příběh! http://www.youtube.com/watch?v=q6Q0eHxeeIU&feature=fvwrel
s každým úderem prstu
chvěje se má
duše
tóny
co ji neuklidní
cítím sílu
hudba
co proudí
mým tělem
zavírám oči
a
nechám unášet
svou duši do jejich hlubin
nechat se inspirovat
píšu si
vlastní příběh
na bílých klapkách
je to jiný svět
svět vzácného klidu
a
rozkoše
co může ti dát jen tvá mysl
neomezená svoboda
extáze
zvláštní pocit
v mém nitru
pocit co nelze vyjádřit jinak
než hudbou
tak zavři oči
a
hraj
Přečteno 520x
Tipy 7
Poslední tipující: Denael, Boscai, Doradan
Komentáře (3)
Komentujících (3)