Až na konec světa
S roztodivným lehkým krokem,
běžím lásce naproti,
až ji najdu, tak se ozvu,
snad se tolik nespotím.
Cesta bude velmi dlouhá,
s nástrahami života,
dřív než poznám onu pravou,
vše se řádně zamotá.
Celý život budu hledat,
prozkoumám i konec světa,
"miluji tě, lásko chci tě",
to chci slyšet, to jest ta věta.
Když nebudu mít to štěstí,
tak ocitnu se opět sám,
zase v srdci jenom pusto,
tento pocit dobře znám.
Komentáře (0)