Dívám se dolů
víš ,,,
tam jak se do mě noříš
a každým pohledem slábnu
.........................
ve tvých slzách
já mini nenosím
i když se líbí mužům
tuhle mini můžu
a nenosím ani míny
proč?
protože mám
mléčné bomby ;-)
pro bambini
15.05.2012 19:02:02 | Romana Šamanka Ladyloba