Dvě srdce - jedna láska
Dvě srdce - jeden večer,
kdy zhasla jedna svíce,
aby mohlo vyjít slunce.
A Ty se divíš,kdo jsem.
Dvě srdce - jeden týden,
kdy vzduchem létaly jiskry,
aby zažehly tichou vášeň.
A Ty hladíš moji tvář.
Dvě srdce - jedna noc,
kdy padala šťastná hvězda,
aby plnila naše přání.
A Ty se dotýkáš mého srdce.
Dvě srdce - jeden den,
kdy se láska otočila zády,
aby dala přednost slzám.
A Ty se mi vzdaluješ.
Dvě srdce - jeden příběh,
kde končí jedna kapitola,
aby s bolestí začala druhá.
A Ty už jen počítáš mé slzy.
Dvě srdce - jedna naděje,
která stále přežívá,
aby křísila mrtvou víru.
A já...hledám druhou šanci.
Přečteno 644x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange
Komentáře (0)