TAK PROSÍM
Z hrsti peří
rozfouknu andělské klišé
když slzy houstnou do kadeří
a rty šeptajíc prosí tiše
Amore můj
zasáhni mé srdce
jedinou ránou
Amore můj
láska nemůže skrze
skořápku mou temnou
tak daruj mi jeden z tvých šípů
co napuštěný jedem lásky
ze slzavých dešťů
udělá duhu vnitřní krásy
plnou hřejivých barev
nejzazších citů a pocitů
tak prosím
tu černou díru v srdci,mi zalep
tak prosím
rozdej mi pár srdcových karet
ať konečně láskou a štěstím procitnu!
Přečteno 387x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin&Jang, poeta, střelkyně1, Helena Lovecká, Květka Š., Psavec, enigman, Radhuza
Komentáře (2)
Komentujících (2)