Ležím si ležím
a v hlavě tebe mám
jen po tobě toužím
a sny si v hlavě promítám.
Já chtěl bych ležet vedle tebe
a na tebe se pousmát
nechat tě zářit na mé nebe
a nemuset se o tě bát.
Jen tušit že tě vedle sebe mám
a cítit, že mě ráda máš
už nemuset být více sám
a vědět, že mi pomáháš.
Chci věřit, že mě pochopíš
že srdce své mi dáš
však asi ani netušíš
jak moc ty pro mě znamenáš.
Vzpomínám na den
kdy jsem tě poznal
teď vyhlížím ten
kdy bych ti přiznal.
Že tobě bych své srdce dal
a věřil v chvíli pouhou
že pro tebe bych život dal
a ty nebyla jen představou.
Chci ti říct vše
co v svojí hlavě schovávám
ač ty ani netuše
jaký jen o tebe já zájem mám.