dvoudenní
Utichl šepot skal,
to Ty ses objevila,
lehký úsměv barvy lila
žíznivou duši polaskal
úsměv co nosí motýli
přijde, nic se však nezmění,
uhasne a zmizí po chvíli,
děkuji za lásku dvoudenní
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Jenda P., hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (3)